top of page

Underverket x Metropole

Uppdaterat: 26 jan. 2023

Ett stenkast ifrån Tekniska högskolas tunnelbana (Surbrunnsgatan 10), i ett till synes vanligt garage, döljer sig ett av stans häftigaste coworking lokaler; Underverket!


Underverket grundades 2019 av vännerna Max och Fabian, ursprungligen som ett gemensamt garage för motorcykel-renoveringar vilket förklarar varför det står häftiga motorcyklar lite här och var. Så småningom insåg vännerna att de hellre ville satsa på coworking som är mer deras hobby. Sagt och gjort började deras vänner att flytta in och resten är som man säger: historia.


Precis som Metropole, är Underverket är ett coworking-kontor med fokus på community. Inrett i New York loft stil, erbjuder de kreatörer en hemtrevlig, personlig och unik arbetsplats fylld av kreativitet och vänskap. Här finns alltifrån en podcast-studio, biograf, mini-gym och flipperspel. Som grädden på moset hålls det även massor roliga events som alla Metropolare är välkomna till!De som i dagsläget sitter på Underverket är kreatörer inom IT och tech som jobbar med bland annat webb-design/utveckling, UX, cybersäkerhet samt tryck. Vid intresse av ihopkoppling, mejla till hello@underverket.work.


Stjärnteamet som främst håller hus där består av Max, Nella och Mira. Nella jobbar som Mood manager och är många gånger hjärnan bakom de roliga eventen, och Mira är gruppens "voice of reason" som jobbar med media och strategi.


För den som är sugen på att besöka Underverket för att antingen sitta där och jobba på någon utav deras flexplatser eller bara hänga, finns det nu endagskort att hämta på Metropoles samtliga kontor där visitkorten finns. Kontakta Underverket senast en dag innan på samma mejladress. Bokning av podcaststudio eller biograf görs på Metropole's hemsida.Att komma in till Underverket är som att gå igenom den magiska garderoben i Narnia; en alldaglig dörr som leder till allt annat än vad man förväntar sig...


Minigym, sällskapsspel, spår från eventet "Sketchbook heroes" där illustratörer och artister kom och drack öl och målade på väggen samt flipperspelet Tales of the crypt, är bara toppen av isberget på hur roligt man kan ha hos Underverket!


Sketchbook heroes; Hummus exchange; Starwars; Filmkvällar, för att bara nämna några, är originella events som Underverket håller. Majoriteten av eventen är öppna och man anmäler sig till dessa genom att skriva upp sig på gästlistan. Följ Underverket på sociala kanaler för att inte missa nästkommande events! @Instagram // @Facebook // @Hemsida


29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page