top of page

Network Meet - Marie Laveau

Uppdaterat: 1 juni 2023

2023.05.24Hej där! Vi på Metropole vill uttrycka ett STORT TACK till alla er som kom på våran Network Meet förra veckan! Ni är beviset för att Stockholm består av talangfulla och härliga människor, och vi är så glada över att ni vill vara en del av vårt Metropole-community!


Årets första Network Meet gick av stapeln på Marie Laveau, Hornsgatan 66, som är Metropoles nya samarbetspartner. Förutom en bar med schysst personal, brett sortiment och schyssta priser, erbjuder Marie Laveau även en karaoke-del, nattklubb samt cocktailbar med bra möjligheter att hyra som eventlokal för den som är intresserad.

Vi vill skicka ett extra stort tack till kvällens stjärna Omid som säkerställde att allt var perfekt för våra kära gäster!


Kvällen hade inte varit densamma utan våra fina samarbetspartners; Eizo, MacRent, BeeLegal och The Sofa Store som bjöd på utställning, tävling och fina priser. Vi vill därför rikta ett stort tack till Björn, Alexander, Jonas, Ludvig, Caroline, Thea och Cesar för att ni var med och medverkade!


Sist men inte minst vill vi lyfta kvällens duktiga DJ-artister som stod för härlig musik under hela kvällen, nämligen DJ Eken och GoS. Spana in GoS spotify HÄR.


Nästa Network meet arrangeras i höst, och vi hoppas på att få se er där igen.

Tills dess, ha det bäst, och glad sommar!


//Metropole-teamet


Fotograf: Kjell Fågelkvist


Om Metropoles Network Meets

Varje år arrangerar Metropole två stycken Network Meets; en kväll dedikerat till Stockholms främsta kreatörer och frilansare med syftet att umgås, ha det trevligt och knyta nya kontakter.


Vill du vara säker på att du inte går miste om våra nästkommande Network Meets? Prenumerera på vår nyhetsbrevs-lista HÄR och följ oss på sociala medier så går du inte miste om våra kommande Network Meets och övriga aktiviteter.


Vill du vara med och ställa ut?

På Metropoles Networks Meets samlas mellan allt ifrån 100-400 kreatörer från alla hörn och kanter där ditt företag har möjlighet att vara med och exponera era produkter/ tjänster. Kontakta info@metropolesthlm.com för mer info.


2 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page