top of page

Metropole testar Mode Cold Brew

- Ett smartare och hälsosammare alternativ till kaffe och energidrycker, till ära av Tim Bergling.


Mode grundades 2016 för att hjälpa människor fungera bättre naturligt med ett smartare och hälsosammare alternativ till kaffe och energidrycker. När medgrundaren Tim Bergling, tragiskt gick bort bara två år senare, blev syftet tydligare än någonsin: Inte bara vill man hjälpa ungdomar att fungera bättre naturligt, utan även få dem att må bättre.


"Find your mode" är filosofin som ska inspirera människor att leva ett liv i balans, med mindre stress och mer tid för sin passion och det man älskar. Alla Mode's cold brew produkter är 100% naturliga utan tillsatt socker, sötningsmedel eller E-ämnen och kallbryggda under 24 timmar i kallt filtrerat vatten för att extrahera allt du älskar med kaffe, utan nackdelarna.


Förutom att Mode erbjuder ett växande utbud av funktionella kaffedrycker baserade på sin älskade cold brew, arbetar man nära Tims familj och donerar årligen 10% av vinsten till Tim Bergling Foundation för att öka medvetenheten kring psykisk hälsa bland ungdomar.


Vi på Metropole tackar ödmjukast Mode som låter oss testa sina uppfriskande cold brew produkter som numera finns i barkylarna på Metropole Zinken och Metropole B76. Det går även jättebra att beställa hem cold brew för den som vill. Klicka på knappen nedan för att lägga en beställning, läsa mer eller hitta recept.


På Metropole är hyresgästerna kreatörer där många jobbar långa arbetspass, utanför kontorstider. Vi på Metropole har som önskemål att alltid kunna erbjuda våra Metropolare nya, spännande drycker. Har du därför en dryck som du vill testa eller sponsra oss med, ta gärna kontakt! Skicka ett mail till info@metropolesthlm.com så diskuterar vi vidare därifrån.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page