top of page
Metropole.jpg
PARTNERPROGRAM

Ambitionen med vårt partnerprogram är att skapa riktig win-win för alla inblandade samarbetsparters.

Metropole har kontakterna, lokalerna, nätverket, eventen och en uppsjö med sprudlande idéer som genererar framgångsrika affärer.

100%

Riktad exponering och närvaro för ditt företag

2+

Länder som vi är aktiva i med stor reach

320+

Influencers, artister, TV-profiler under ett och samma tak

Betongvägg

Vår framtida vision är att Metropole ska bli en naturlig del av marknadsmixen.

Ett lysande exempel är inredningskedjan The Sofa Store som möblerar alla våra anläggningar med sina snygga soffor, bord och fåtöljer. Tidigare hade de fysiska butiker, men numera är det endast showrooms hos Metropole som gäller. En mycket smart, kostnadseffektiv och bekväm lösning för båda parter.

I framtiden väntar fler partnerträffar där företag kan vidareutveckla sina affärer samt dela med sig av värdefulla erfarenheter tillsammans med andra företagare inom nätverket. Med andra ord är möjligheterna oändliga. 

Metropoles dedikerade partnerprogram erbjuder företag en unik möjlighet att öka sin synlighet och nå en bred och engagerad publik genom betald annonsering. Genom att samarbeta med oss kan företag dra nytta av flera effektiva marknadsföringskanaler.

glhf gatsby dicaprio (1).jpg

Credit: @GLHF Beer

VAD VI ERBJUDER

Metropole app

Metropole app

Erbjuder företag möjlighet att visa sina annonser på en av de mest populära apparna inom vår bransch. Träffsäker och direkt kommunikation.

Metropole skärmar

Digitala skärmar

Annonsera veckovis, månadsvis eller kanske årsvis? Eller så styr vi upp en specialare som är anpassad efter marknadsplanen. Nå nya potentiella kunder till en relativt låg kostnad.

Metropole media

Månadsbrev

Genom att inkludera annonser i våra månadsbrev kan företag nå vårt lojala prenumerantnätverk och hålla sig i framkant i våra kunders medvetande.

social media Metropole.jpg

Social media

Vi marknadsför våra partners aktivt på våra sociala medieplattformar, vilket ger ökad synlighet och engagemang.

Metropole podcast

Podcast

Nå ut till drivna kreatörer, entreprenörer och frilansare inom tech & media-insdustrin via Metropole podden.

1+1 = 3 = VÅRT PARTNER PROGRAM

Tack vare Metropole når ni en relevant och engagerad målgrupp, får tillgång till olika marknadsföringskanaler och evenemang samt erbjuds flexibla och skräddarsydda samarbetsmöjligheter för att exponera ert varumärke och uppnå era affärsmål. Så låt oss vara en del av er marknadsplan! Att samarbeta med Metropole ger en mängd fördelar.

Exponering och synlighet

Genom Metropoles breda nätverk av kreatörer, frilansare och entreprenörer får ni möjlighet till ökad exponering och synlighet för era produkter, tjänster och affärsmodeller.

Tillgång till målinriktad publik

Metropole lockar en publik av kreativa och affärsinriktade personer, vilket innebär att ni når en målgrupp som är relevant för era produkter och tjänster.

Variation i marknadsföringskanaler

Med Metropoles partnerprogram får ni tillgång till en mängd olika marknadsföringskanaler, inklusive sociala medier, nyhetsbrev, poddreklam och digitalreklam på våra skärmar. Plus att era tjänster/produkter kan ställas ut i våra lokaler.

Tillgång till unika eventlokaler och mötesplatser

Genom samarbetet med Metropole får ni tillgång till unika evenemang, mässlokaler och mötesplatser där ni kan interagera med er målgrupp på ett personligt sätt och bygga starka affärsrelationer.

Danny Samarov.jpg
ab67616d0000b27371b7dd6fe0125060a682329d.jpg

Credit: @Meraki STHLM

Att tänka utanför boxen ligger i vårt DNA.

Genom Metropole's partnerprogram får företag och organisationer möjlighet att nå en målinriktad och engagerad publik med sina träffsäkra budskap och erbjudanden.

 

Vi strävar efter att skapa värdefulla och långsiktiga samarbeten som gynnar både våra partners och vårt eget varumärke. Med Metropole som partner kommer företag att ha möjlighet att maximera sin exponering och nå nya höjder inom försäljning och marknadsföring. Vi ser fram emot att lära känna dig och ert företag. Kontakta teamet idag och skräddarsy er lösning för maximal digital samt fysisk närvaro tillsammans med Europas snabbast växande frilansnätverk Metropole.

bottom of page