top of page

Story

Metropole grundades utifrån en gemensam vision om att skapa en innovativ oas för tech- och medieindustrin. Grundarna, Michel Fannoun och Jimmy Åkerfors, bär med sig en gedigen erfarenhet från musikbranschen, en bakgrund som präglat verksamhetens filosofi: för kreatörer, av kreatörer.

 

Deras resa började när de träffades ett musikförslag där Michel blev signad som artist och Jimmy arbetade som musikproducent. Samarbetet ledde till en djup vänskap och ett delat intresse för att skapa en levande oas för drivna entreprenörer. Efter att ha utforskat olika möjligheter landade pilen vid lokalen i Zinkensdamm, där visionen började ta form. Idag är Metropole ett växande nav där idéer föds, kreativitet blomstrar och samarbeten över gränserna skapas.

metropole logo endast dominobrickor black.png
IMG_0706.jpg

Vårt uppdrag

Metropoles mission är att vara den ultimata mötesplatsen och främsta stödet för kreatörer inom tech och media. Vi strävar efter att vara mer än bara en samlingsplats för ambitiösa entreprenörer; vi är en dynamisk hubb där innovation och affärsmöjligheter blomstrar.

 

Genom att erbjuda unika faciliteter, utvecklande nätverksträffar och ett härligt community med högt i tak skapar vi en atmosfär som stimulerar framgång och välmående. Häng med oss på resan mot framtidens teknik- och medielandskap.

2020

2020 - från aska till eld

I januari 2020, ett par månader innan pandemin bröt ut över hela världen, valde Michel Fannoun och Jimmy Åkerfors att satsa allt på drömmen om Metropole och valde att investerade allt de hade och ägde i 1 000 kvadratmeter på Brännkyrkagatan 103 B. En vågad satsning, men bara efter 6 månader var anläggningen fulltecknad.

2021

2021 - full rulle är ledordet

Ett väldigt spännande år där Metropole öppnade ytterligare två anläggningar, en vid Medborgarplatsen 25 samt en 300 kvadratmeter stor anläggning för spelutvecklaren NAG Studios, som växt ur sitt rum på Brännkyrkagatan 103 B. Metropole sköter hela kontorsdriften så att NAG Studios kan fokusera helt och hållet på sin verksamhet.

Press

Ladda ner logotyp och pressmaterial via länk 🚀

Fastighetsvärlden
Eventeffekt
yta-680x385-1.jpg
Fastighetsvärlden
bottom of page