top of page

JM - SkyltserviceIngen har väl missat Modoyos supersnygga och proffsiga skylt i olika färger?


Ni har sett dem förut men kanske inte tänkt på det. JM Skyltservice står bland annat bakom skyltarna för Sture Gallerian, skylten i Nacka forum och många, många fler. Med 27 år i bagaget ger sig JM skyltservice nu in i en ny värld: Metropole. Vi är riktigt glada att kunna presentera JM Skyltservice som vår nya samarbetspartner; Varmt välkommen!


Med ett gediget portfolio, ordnar JM Skyltservice det allra mesta - allt ifrån traditionella produkter till produkter utöver standard, som de ser som en spännande utmaning. Vare sig det gäller LED-skyltar; digitala LED-lösningar; digitala skyltar; fasadvepor; dekor på vägg/golv; bildekor; golvfolie; flaggor; foliering sarg; digitala kuber; eller något helt nytt, så finns JM Skyltservice där för dig.


För JM skyltservice är det viktigt med kvalité, både på produkterna de levererar men även att kvalitén efterföljs i alla led mot dig som slutkund. Detta märks av bland annat genom att deras garantier är längre än vad de flesta leverantörer erbjuder men även att de kan hjälpa till med bygglov och uppsättning av skylten.


Hjärnorna och ägarna bakom företaget är Lars Eriksson och Jörgen Wickman som tillsammans driver JM Skyltservice samt JM Display (digitala lösningar).

Som hyresgäst; Kontakta Metropole för aktuell information!


För mer info, spana in JM Skyltservice hemsida: www.jmskyltservice.se samt www.jmdisplay.se
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page