top of page

Alla goda ting kommer i tre

Uppdaterat: 26 jan. 2023

VILKEN otrolig rolig månad det har varit på Metropole! I samband med den nya lokalen (!!) har Metropole expanderats med nya spännande hyresgäster som jag är så taggad på att introducera till nätverket! Vi har även etablerat en ny samarbetspartner, Mot månadens slut hade vi två otroliga events: Network Meet och Halloween på Zinkensdamm. Tack till våra samarbetspartners (ni vet vilka ni är ;)) och till alla er som kom. Det värmer hjärtat när man ser era glada miner eller ser er mingla runt och prata med varandra - precis som vi hade hoppats på. Och det slutar ju inte nu: vi har så många planer i pipelinen och det kommer bli SÅ kul att ha med er alla på vår spännande resa! Allt gott, Frida (Artist Support Manager)
Artisterna från Hago (Hanna) och Rex Isle beat (Joakim & Mattias) bjöd på underhållning under kvällen, allt från pop till fullskalig hårdrock.


För de som inte var på plats gick det att njuta av live streamad podcast på youtube direkt från eventet tillsammans med vår fina partner Underverket.


DJ EKEN (ERIK) LEVERERADE EN HÄRLIG MIX FRÅN DJ BORDET UNDER KVÄLLEN OCH DET ÄR ALLTID SPECIELLT NÄR HAN STÅR BAKOM SPAKARNA.

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page