top of page
harry-cunningham-_1J2AioiNC0-unsplash.jpg

METROPOLE  PODDEN

En podd producerad av Umami Produktion där vi samtalar med talangfulla och inspirerande kreatörer, entreprenörer och frilansare inom media och tech från Metropoles egna nätverk.

Spotify Metropole
Apple Metropole
Google Metropole
umami-produktion-logo-socialer-media.png

SENASTE GÄSTER 💜

Podcastomslag avlång.png
Podcastomslag avlång.png
Podcastomslag avlång (kopia).png

SPELA IN EGEN PODCAST

chris-lynch-Qruwi3Ur3Ak-unsplash.jpg

Metropole Podden samarbetar med det bästa gänget inom ljudproduktion – Umami Produktion.

De erbjuder inte bara podcasting; de är även mästare på videoproduktion, audioguider och ljudproduktion. Med studios i både Malmö och Stockholm är de redo att leverera kvalitet och professionalism oavsett uppdrag.

 

Vi på Metropole är djupt tacksamma för det stöd och den expertis Umami har tillfört vårt poddprojekt. Från manusarbete till inspelning och proffsig klippning – de har varit med oss varje steg på vägen för att säkerställa att Metropole Podden levererar en krispig lyssnarupplevelse varje gång. Och för er som är intresserade av att själva utforska möjligheterna med ljudinspelningar eller podcastförfrågningar, tveka inte att kontakta oss.

 

Vi lotsar er mer än gärna vidare till rätt person på Umami Produktion, där ni kan förvänta er en ljudproduktion i absoluta världsklass.

umami-produktion-logo-socialer-media.png

Prenumurera

Prenumera på vår podd för att inte missa nya avsnitt. Har du frågor till oss eller våra gäster i podden, eller känner du någon som borde vara med? Maila dina tankar till info@metropolesthlm.com

Samarbete?

Vill ert företag sponsra Metropole's podcast och nå ut till drivna kreatörer, entreprenörer och frilansare inom tech & media-insdustrin? Maila dina tankar till info@metropolesthlm.com

bottom of page