top of page
  • Instagram
  • Linkedin - Vit Circle
  • Facebook
HEM
HEM

WE ARE THE HOME

TO CREATIVES.

Showreel: @Biggy

Frilansare, startup eller scaleup inom tech & media-industrin?

Föreställ dig ett fysiskt- och digitalt community av de bästa kreatörerna i världen som levererar på den absolut högsta nivån till den ständigt växande media-, tech- samt spelindustrin och där alla är samlade i en pulserande miljö under ett och samma tak.

Metropole är en katalysator för entreprenörskap och ger access till en egenutvecklad digital plattform och ett exklusivt nätverk av likasinnade. Allt för att lyfta din business till nästa nivå.

KONTOR

Våra unika och hemtrevliga mediahubbar utgör tak åt 300+ kreatörer i Stockholm. Varje hub har en tydlig profil där vi ser till att matcha ihop inkommande företag och frilansare till rätt hub där du ges större chans att möta likasinnade kontorsgrannar inom samma eller liknande bransch.

Metropole partners.jpg
tyler-lastovich-7FDIUNvKkIU-unsplash.jpg

DIGITALT

Metropole erbjuder ett modernt kommunikativt arbetsflöde för moderna medieskapare. Ett kraftfullt verktyg som låter dig skapa en levande portfolio, expandera ditt nätverk och matchas med just ditt nya drömuppdrag helt utan kostnad.

STUDIOS 

Metropole erbjuder utrustade in-house studios såsom: fotostudio, podcaststudio, klipprum, ljudstudio. I vårt nätverket hittar du även fotografer, klippare, musikproducenter och all expertis du kan tänkas vara i behov av för ditt nästa uppdrag.

Studio A-02_IMG_4296-fix.JPG
kal-visuals-b1J-HjB8nVk-unsplash.jpg

PRODUKTION

Metropole är nästa generations kreativa mediaproduktions-metropol med oberoende konstnärer och utvecklare i världsklass allt under ett och samma tak. Vi hjälper dig att matchas med rätt kompetens för ditt uppdrag.

harry-cunningham-_1J2AioiNC0-unsplash.jpg

PODCAST

Metropole Podden är en podcast skapad av kreatörer för kreatörer i samarbete med Umami Produktion. I podden får du ta del av spännande entreprenörsresor och djupdyka in i huvudet på några utav landets främsta media-skapare.

PARTNERS

Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra partners & ömsesidiga win-win upplägg där båda parter gynnas & stärks av att samarbeta. Vi älskar uppföljningar, bolla nya idéer, tänka utanför boxen - och letar ständigt efter nya kreativa tillvägagångssätt som kan utveckla och maximera våra nuvarande samt framtida samarbeten på Metropole.

rock-staar-xYcnWXtURrs-unsplash.jpg

FOTOSTUDIO

Metropole erbjuder in-house fullutrustad fotostudio som passar perfekt för; produktfoto, porträtt, casting, headshots och YouTube. Förmånliga priser för våra medlemmar och utöver studion så ingår alltid skönt häng i biljardloungen och tillgång till mötesrum.

495A2940.jpg

KREATÖRER PÅ METROPOLE 

Partna
Vårsnö
Ivar Studios
Biggy

STAY CREATIVE WITH METROPOLE  💜

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev 🎉

bottom of page