top of page

Välkommen Philip Branzell

Uppdaterat: 26 jan. 2023

Vår nya Metropolare Philip hjälper dig gärna med marknadsföring, SEO eller att synas högre upp på Google.


Philip jobbar med digital marknadsföring. De senaste fyra, fem åren har Philip drivit två bolag, bl.a. en som heter programvara.se där Philip har jobbat som återförsäljare för Microsoft produkter och licenser. Philip har även drivit en egen webbutik, men det bolaget sålde han av förra månaden.


Eftersom alla goda ting slutar på tre så vill vi sist men inte minst välkomna Philip Branzell på Nordic Programvara som ansluter till nätverket och som också kommer sitta i det fjärde mediahuset på Brännkyrkagatan 76.

I dag jobbar Philip numera med sitt nya projekt: en hemsida likt Pricerunner som heter Price Advisor. Priceadvisor.se jämför olika produkter. Nyfiken? Klicka HÄR för att spana in PriceAdvisor. Philip jobbar även med SEO & affiliate. För den som inte känner till termerna, handlar det kort och gott om digital marknadsföring och sökmotoroptimering på Google. Om du behöver hjälp med marknadsföring, SEO eller synas högre upp på Google, kontakta då Philip för professionel hjälp. sales@priceadvisor.se

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page