top of page

Metropole har testat bo en natt på NOFO Hotel

Det är med stor nyfikenhet som min pojkvän och jag kliver in i hotellobbyn på @NOFO Hotel. Vi har fått äran att provbo på NOFO Hotel, en utav de nya tillskotten av Metropoles samarbetspartners. I varje korridor upptäcker vi nya stilar från golv till tak; det märks att man har lagt stor omsorg på inredning och detaljer.

För den som har missat, är NOFO's koncept att vara ett hotell med många olika stilar från coola stadsdelar runt om i världen, inspirerat från grundarna Marie och Glenn Tammemägi's resor.

Hotellet som är en kulturmärkt byggnad från 1780-talet, ligger på Tjärhovsgatan 11C, cirka sju minuters promenad från Metropole Medborgarplatsen och ännu närmare till mysiga gator som man kan strosa runt på.


Min sambo och jag får rum 309 med temat Upper East. Ett handskrivet kort, en påse jordnötter och en flaska vin med två eleganta vinglas väntar på vårt bord. Det är en genomgående känsla av att man blir omhändertagen på NOFO Hotel. Alltifrån den sköna golvvärmen i badrummet till den fantastiska hotell-frukosten som för övrigt har många vegan-vänliga alternativ. Extra lyxigt är det att äta på deras restaurang där de kreativa rätterna imponerar. För att hålla mig kort: det är inte sådan mat du förmår att laga hemma själv om du inte råkar vara en Michelin-kock. Särskilt positivt överraskad och imponerad blev jag över rätten "Gulbeta" som jag varmt kan rekommendera. Att NOFOHotel är en pärla är det inget snack om och det känns väldigt kul att ha en sån unik hotellpartner!


Text: Frida Larsen, Metropole

För alla medlemmar ges fina rabatter för NOFO hotel kontakta oss för mer information!0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page