top of page

Metropole får höga betyg av yta.se ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Med dagens utbud av coworking är det ingen enkel uppgift att hitta rätt kontor som matchar sina behov och önskemål. Plattformen Yta.se gör det dock enklare att sålla och jämföra bland hela utbudet av kontorshotell och coworking i Stockholm. Detta gör dem genom att bl.a. dela in coworking kontor i kategorier samt uppmärksamma olika pärlor på deras blogg. Metropole är tacksamma att vara representerad på Yta.se som har genererat flera värdefulla leads till oss som har lett till nya, sköna community medlemmar!


Nyligen har Metropole har fått äran att bli uppmärksammad i Yta.se's blogginlägg och vi är så glada över allt fint de har att säga om oss. Läs inlägget genom att trycka på knappen nedan. (Uppskattad längd: 4 minuters läsning).PS. Nu har Yta.se lanserat nordiccoworking.com, en samlingsite för nyheter inom branschen där de skriver om alla nyheter som rör coworking och flexibla kontor i Norden.

Bild: Hyresgästen Julia från företaget Unikorn väljer att arbeta från den sköna soffan i loungen på Metropole Zinkensdamm. Soffa och interiör från The Sofa Store..

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page