top of page

Stormfart

Uppdaterat: 26 jan. 2023


Michel Fannoun CEO Metropole
Michel Fannoun

Bästa Metropolare,

Nu stundar September och hösten är på ingång. För andra kanske det betyder mörker, regn och rusk - men på Metropole betyder det; dags för nya grymma projekt och en mycket produktiv period. Jag hoppas att ni alla haft en helt underbar sommar och att ni fått hinna vara lite lediga emellanåt. Teamet på Metropole har laddat batterierna och vi blickar nu fram emot vår roligaste höst hittills. Att få vara med och utveckla konceptet Metropole är det roligaste som finns. Inget av det vi gör idag vore möjligt utan er så återigen vill jag tacka er för ert förtroende och för att ni valt att vara med på vår resa.


Det känns så otroligt roligt att få presentera nyheten om att vi till hösten öppnar vårt fjärde mediahus i Stockholm på Brännkyrkagatan 76. Den nya lokalen är bara ett stenkast från Metropole Zinkensdamm och Metropole Brännkyrkagatan 80. Bygget sätter igång med stormfart här i September och vi siktar på öppning redan mot slutet av Oktober. Metropole’s community växer och vi blickar nu även mot nya äventyr i Kroatien, Zagreb under 2022/2023. Tillsammans med en drivande partner på plats håller vi nu på att utveckla Metropole som koncept och är taggade på Metropole’s första anläggning utanför Sverige. Målsättningen med Metropole Zagreb är att öppna ett hem för kreatörer på plats likväl öppna upp dörrarna för oss här i Stockholm att kunna ha ett Metropole att besöka, komma in och jobba på eller connecta med andra kreatörer när man har vägarna förbi Kroatien.


Den 25e Oktober ska vi fira in hösten ordentligt under vårt nästa efterlängtade Network Meet på Lilla Hotellbaren Scandic Malmen. Jag hoppas att så många av er som möjligt kan komma och vi ser fram emot en kväll fylld av härligt mingel, livemusik, utställare och tid att hinna umgås alla tillsammans.


Jag vill passa på att säga stor kram till det fantastiska Metropole-teamet och alla fina Metropolare.


Trevlig avslutning på sommaren och happy September!

//Michel0 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page