top of page
APP SCREEN 1 bakgrund.png

Högbergsgatan 27

Slussen

På Metropole Medborgarplatsen är grannarna drivna entreprenörer som skapar nya jobbmöjligheter genom att enbart gå till jobbet. Bli en del av vårt stora community och hitta ditt nya kreativa hem för verksamheten mitt på Medis. Boka en kostnadsfri personlig visning med teamet idag. 

Lokalen

Upptäck Stockholms nya pulserande media-hub i stolt samarbete med The Works mitt på Medis. På våning 7 i Göta Ark erbjuder Metropole ljusa kontorsrum i varierande storlekar 11-60 kvm i en unik och kreativ miljö där grannarna är likasinnade entreprenörer som skapar nya jobbmöjligheter genom att enbart gå till jobbet. 

Kontoret 

Hyr kontor I ljusa lokaler 11-60kvm med möjligheten till att anpassa kontoret efter eget tycke och smak. Allmänna ytor inredda av världens proffs på interiör: The Sofa Store, fina dofter från Aroma Marketing i entré och som co-worker på Metropole erbjuds dina kunder övernattning till ett fantastiskt pris på Scandic Malmen. Delta i våra unika nätverksträffar och verka i ett flöde av ständigt nya affärsmöjligheter som co-worker på Metropole.

Området

Göta Ark ligger mitt på Medborgarplatsen och Södermalms puls. Här finner du ett stort utbud av trevliga restauranger, fik, butiker och gym. 

Kommunikation

Lokalen har nära till olika kommunikationer såsom, pendeltåg (Södra station), tunnelbana (Medborgarplatsen eller Slussen) samt flera bussar. För den bilburne finns det flera på och avfarter precis intill fastigheten och vi kan även erbjuda garageplats i fastigheten.

Allmänt 

Tillgång till flera rymligt kök och kaffemaskin med prima kaffe. WC & dusch samt gott om fina ytor att koppla av mellan arbetsuppgifterna. Här ges du möjlighet att enkelt växa och utöka verksamheten tillsammans med oss. Mötesrum i varierande storlek 12st +  för plats upp till 20pers ingår som co-worker på Metropole. Posthantering, skrivare och telefonrum ingår. Det går utmärkt att ta med sig cykeln & vovven. På samtliga av våra anläggningar ingår internet samt access till lokalen 24/7. Priser från 9350:- ex moms/månad för kontorsrum & du betalar aldrig extra per co-worker.

Rummen

Alla rum har mycket ljusinsläpp med utsikt över området kring Medborgarplatsen. Ni kan självklart anpassa rummet som det passar er. Vi tillämpar flexibla avtal (3) mån, kvartalshyra med förmånliga priser för kontorsrum per månad. Ni bestämmer själv hur många ni vill vara på kontoret och betalar aldrig extra per person. Som co-worker hos Metropole nyttjar du förmåner från 15+ samarbetspartners och våra in-house tjänster som; fotostudio, podcast, events, mediateknik mfl.

bottom of page