top of page

METROPOLE APP

Metropole är en social mediaplatform för kreatörer att kunna visuellt visa sina erfarenheter samt lättare kunna söka och hitta sitt nästa uppdrag.

Appstore Metropole

ETT NÄTVERK AV PROFFESIONELLA KREATÖRER

Meddelande Metropole

01

APPEN FÖR FRAMTIDENS MEDIA

Metropole är en dynamisk och social medieplattform där du inte bara möter dina kreativa soulmates, utan också finner intressanta uppdragsgivare och projekt som tar din verksamhet till nästa nivå.

DITT NÄSTA UPPDRAG

Ett unikt frilanscommunity där du kan samarbeta, nätverka och skapa. Ta din frilanskarriär till nästa nivå och upptäck framtidens mediaindustri i din smartphone.

Nätverk Metropole

02

Frilans Metropole

03

NÄTVERK

Kommunicera via direktmeddelande eller i grupp. Här kan du enkelt filtrera och sortera inlägg, tagga och hitta precis det du behöver. Upptäck en samling av Sveriges mest framstående kreatörer och låt dig inspireras till nya höjder av kreativitet och samarbete.

ABOUT

Metropole är plattformen för innovativa entreprenörer såsom: fotografer, colorister, utvecklare, musiker, filmproducenter, skådespelare, content-creators med flera. Vi är din destination för att hitta nya spännande uppdrag, utöka ditt nätverk, kommunicera och visa upp din expertis. Välkommen till en arena som är skapad för dagens och morgondagens kreatörer.

bottom of page